Έκθεση φωτογραφίας_τάξη Β΄


-Ένας ινδιάνος!

-Δίπλα του είναι μία νυχτερίδα και λίγο παρακάτω ένας λαγός!είπαν τα παιδιά της Α΄τάξης ,όταν πήγαν , στην έκθεση φωτογραφίας που βρίσκεται αυτές τις μέρες, στην είσοδο του νέου κτιρίου στο σχολείο μας. Οι μαθητές/τριες της Β΄τάξης κατάφεραν στην εξόρμησή τους, στο βουνό, στις 26 του Οκτώβρη, με τους γονείς και τις  δασκάλες της Β΄τάξης, να κάνουν πάνω στα δέντρα τις δημιουργίες με τον πηλό.Ο καθένας/μια έκανε και κάτι διαφορετικό.

Όταν ρωτήσαμε γιατί το έκαναν αυτό ,η απάντηση είναι για να είναι ωραία τα δέντρα. Αλλά εμείς νομίζουμε ότι έτσι θα είναι ευκαιρία να πηγαίνουν και να φροντίζουν τα δέντρο που έχουν στολίσει.    Σε λίγες μέρες είναι Χριστούγεννα και τα δεντράκια μας ,θα έχουν στον κορμό τους ,το ομορφότερο στολίδι από ένα παιδικό χεράκι.Και ίσως να έχουν ήδη ψηλά στην κορυφή τους ένα αστεράκι,που είναι οδηγός σε όλους μας ,η παντοτινή  αξία του δάσους για τον άνθρωπο.

Τρέξτε να απολαύσετε τα έργα των παιδιών και ίσως να εντοπίσετε και εσείς τον ινδιάνο, την νυχτερίδα..Να δείτε το φως του ήλιου ,να ακουμπήσετε πάνω στους κορμούς,να νιώσετε,να αισθανθείτε αυτό που ένιωσαν και οι μικροί μας μαθητές/τριες.

(Ο χώρος στην είσοδο , διαμορφώθηκε με την βοήθεια των γονέων της Β΄τάξης,όπως και η εκτύπωση των φωτογραφιών.)