Εκδήλωση με τον κ.Τουρτούρα Χρήστο


Αγαπητοί/ες

Σας καλούμε στην εκδήλωση του σχολείου που θα γίνει την Παρακευή 21 Οκτωβρίου 2016 ,στο χώρο του σχολείου ,στις 6:30 το απόγευμα.Θα μιλήσει ο κ.Τουρτούρας Χρήστος ,επίκουρος καθηγητής στο Παιδαγωγικό τμήμα του ΑΠΘ, με θέμα:

“Η σχέση οικογενειακού περιβάλλοντος και  η προβληματική συμπεριφορά μαθητών( κακή χρήση διαδικτύου,φαινόμενα βίας στο σχολείο,απαξίωση εκπαιδευτικής διαδικασίας και εκπαιδευτικού,αδιαφορία για την αξία της γνώσης και τις ανθρώπινες αξίες)”. Η εκδήλωση θα  απευθύνεται στους γονείς ,ώστε  να διαφωτιστεί   ο ρόλος τους και η συμμετοχή τους στα παραπάνω φαινόμενα.

  Καθώς επίσης να υποδειχθεί η μορφή του οικογενειακού περιβάλλοντος που αποτρέπει την δημιουργία αυτών των φαινομένων.
 
Ο Χρήστος Τουρτούρας έχει πραγματοποιήσει σπουδές στα Παιδαγωγικά και την Ψυχολογία.
Υπηρετεί στη θέση του  Επίκουρου Καθηγητή Παιδαγωγικής του Π.Τ.Δ.Ε. του Α.Π.Θ., ενώ προέρχεται από την Α/θμια Εκπαίδευση, όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του από το 1989.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στα πεδία της σχολικής αποτυχίας και του ευρύτερου κοινωνικού αποκλεισμού.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ logo
 
Σας περιμένουμε όλους και όλες.Είναι σημαντικό για τον Δ/ντη και τους δασκάλους να σας δούμε και να  μιλήσουμε  στην εκδήλωση .
 Εμφάνιση πρόσκληση.png