Λέσχη Ανάγνωσης του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών _22 Ιουνίου 2022


(Γράφει η υπεύθυνη της Λέσχης ,κ.Μαυρίδου Χρύσα)

Σήμερα συζητήσαμε σχετικά με τις  ιστορίες τεσσάρων γυναικών με τις οποίες ταυτίζεται κομμάτι του εαυτού σου. (Αν είσαι γυναίκα. Αν είσαι άντρας σκέφτεσαι τις γυναίκες που ξέρεις) Γυναίκες που εμβαθύνουν στον εαυτό τους προβάλλοντας συγχρόνως καταστάσεις καθημερινές που αγγίζουν τον καθένα από μας ξεχωριστα και διαφορετικά. Γυναίκες που είμαστε, γυναίκες που μοιάζουν σε φίλες μας, γυναίκες που ονειρεύονται να ειναι πρώτες στη ζωή ενός άντρα αλλά δεν είναι, γυναίκες που πονουν, ελπίζουν, που εγκλωβιζονται σε σχεσεις. Μπροστα σου και οι τέσσερις έτοιμες για να τις κρίνεις; Να τις καταλάβεις; Να τις συγκρίνεις μεταξύ τους αναζητώντας τα κοινά σημεία; Σίγουρα πάντως για να τις νιώσεις! Μεγάλη τύχη να έχεις την ίδια τη συγγραφέα να σου συνδέει τις ζωές των ηρωιδων του βιβλίου με προσωπικές καταστάσεις και να σου αναλύει τις προσωπικότητες τους!!! Μεγάλη τύχη να κουβεντιαζεις με την Αλεξάνδρα Μητσιαλη, ούτως ή άλλως!!!!!! Μεγάλη τύχη να την έχουμε στη λέσχη Ανάγνωσης!!!!!

Κλείσαμε αισίως τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της λέσχης μας!!!
Ένας μεγάλο ευχαριστώ σε καθένα και καθεμία ξεχωριστά που στήριξαν και στηριζουν τη λέσχη μας και ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εμψυχωτρια μας  και συγγραφέα της καρδιάς μας κ. Αλεξάνδρα Μητσιαλη!!! Καλή αντάμωση από Σεπτέμβρη!!!!!
Να είστε όλοι και όλες καλά και να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Υ. Γ. Και όσοι τυχεροί ήμασταν εκεί στην τελευταία συνάντηση πήραμε και προσωπική αφιέρωση!!!! Έτσι για να ζηλεψουν και όσοι δεν ήταν κοντά μας!!! 😉

Για το καλοκαίρι διαβάζουμε τα παρακάτω βιβλία:

1.Η ταυτότητα  του

Kundera Milan ,εκδόσεις εστία

2.Να με αντέχεις

Αλεξάνδρα Μητσιάλη, εκδόσεις Παπαδόπουλος