Λέσχη Ανάγνωσης


Η Λέσχη Ανάγνωσης του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών θα συναντηθεί  την Δεύτερα 28 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα ,με το βιβλίο :Η κομψότητα του σκαντζόχοιρου της  BARBERY MURIEL

Στην συνάντηση αυτή θα πρότεινα να γίνουν και τα γενέθλια της Λέσχης για τα 2 χρόνια λειτουργίας. Μία εκδήλωση ,με όλα τα μέλη ,παλιά αλλά και νέα ,που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου.

Μία γιορτή λοιπόν αφιερωμένη  σε όσους και όσες θέλουν να πιστεύουν ότι το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά ,είναι να βλέπουν και τους γονείς να διαβάζουν.

Μία γιορτή σε όσους και όσες δεν άφησαν την καθημερινότητα να τους αλλοτριώσει αλλά ασχολήθηκαν με θέματα παγκόσμια και διαχρονικά.

 

Αφιερωμένη σε όσους και όσες πίστεψαν ότι θα πρέπει να βάλουμε, ξανά στη ζωή μας, αυτό που ήδη κάναμε και το οποίο διαπιστωμένα, λειτούργησε θετικά στην ψυχική μας διάθεση,στην πνευματική μας υγεία και την δημιουργική μας διάθεση. Να διαβάζουμε.

Παρ’ όλη τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί ,είναι θεμιτό να επικοινωνούμε και να συζητάμε ,ώστε να αναλύουμε θέματα για την κοινωνική και την προσωπική  ευημερία, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πνευματικής μας καλλιέργειας. 

 

Η φωτογραφία από την τελευταία μας συνάντηση  την Κυριακή 30-5-2021.Το βιβλίο που συζητήσαμε ήταν:Κορίτσι ,γυναίκα,άλλο