ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΑΝΟΙΞΗ!!!!


                         Στις 1 Μαρτίου καλωσορίζουμε την άνοιξη!

Φτιάξαμε και  φορέσαμε Μάρτη να μη μας κάψει ο ήλιος, φτιάξαμε τη χελιδόνα και μάθαμε τα κάλαντα και στα σχέδιά μας ήταν με τη βοήθεια του Αιμίλιου και της τρομπέτας του αλλά και της μουσικού του σχολείου μας, της κ. Σοφίας, να τα παίξουμε στις 21 Μαρτίου, ημερομηνία που επισήμως μπαίνει η Άνοιξη! Μέχρι τότε όμως στολίσαμε την τάξη μας εξωτερικά και κολλήσαμε στον τοίχο πληροφορίες σχετικά με την άνοιξη και το καλωσόρισμά της και όλες οι τάξεις περνούσαν στα διαλείμματα και ενημερώνονταν σχετικά.

 

 

Στις 2 Μαρτίου συντάσσουμε επιστολή!

Η κυρία Ζωή μας καλημερίζει κάθε φορά μ’ ένα υπέροχο μήνυμα, το οποίο περιμένουμε πώς και πώς! Ένα απ τα γεμάτα νόημα μηνύματά της είναι αυτό της φωτογραφίας. Αυτή  η φράση της κ. Ζωής , της γυμνάστριάς μας, μας ενέπνευσε ώστε ν’ αποφασίσουμε να στείλουμε στο Δήμαρχο ανοιχτή επιστολή! Βρήκαμε λοιπόν τον τρόπο να εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε  σχετικά με το πώς θα κάνουμε καλύτερο το περιβάλλον του σχολείου μας! Πήραμε την απόφαση να πούμε ,όλα όσα σκεφτήκαμε γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε πως μπορεί κάτι ν ‘ αλλάξει!!

 

 

                                                                                                                                  Στις 3 Μαρτίου,

 

ετοιμάζουμε την τάξη για τα καρναβάλια με τη βοήθεια της κυρίας  Μαρίνας, των εικαστικών!

 

 

 

 

 

Στις 4 Μαρτίου (τσικνοπέμπτη)

Δυστυχώς τα σχολεία κλείνουν και όλα τα σχέδιά μας ναυαγούν… ή έτσι νομίζαμε!

Γιατί στη webex μας περίμενε μια έκπληξη γεμάτη χορό  και τραγούδι! Ντυθήκαμε με ό, τι είχαμε στο σπίτι και τηρήσαμε το έθιμο της τσικνοπέμπτης έστω και από μακριά!!!!!  Ήταν υπέροχα!