Άρθρα των παιδιών του Δ3 για το παζαράκι τους


Τα παιδιά του Δ3 έγραψαν τις σκέψεις τους, με τη μορφή άρθρου, για το παζαράκι που διοργανώνουν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Παρακάτω θα διαβάσετε ενδεικτικά κάποια από τα κείμενα των παιδιών.

  1. Το παζαράκι μας.

Εμείς το Δ3 του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Εκεί θα καλέσουμε παιδιά και γονείς για να αγοράσουν αυτά που θα τους κάνουν εντύπωση περισσότερο.Εγώ και οι συμμαθητές μου είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την απόφαση που πήραμε όλοι μαζί. Στο παζάρι θα πουλήσουμε διάφορες δικές μας χειροτεχνίες που κάναμε εδώ στο σχολείο μας. Αυτές οι χειροτεχνίες είναι φτιαγμένες από ξηρούς καρπούς, κουκουνάρες, κορδέλες, φλούδες ξύλου και διακοσμητικά κεράκια. (ρεσό) Επίσης φτιάξαμε και ένα δικό μας σύνθημα για το παζάρι που είναι:” αυτό που δεν χρειάζομαι εγώ ίσως το χρειάζεται κάποιος άλλος”. Εγώ πάντως πιστεύω ότι αυτό που θέλουμε σίγουρα θα το πετύχουμε!!! Μα σίγουρα!!!

2) “Το παζαράκι μας”

Το παζαράκι μας πιστεύω πως θα είναι τέλειο. Δηλαδή θα έρχονται όλα τα παιδιά από όλες τις τάξεις…θα είναι το πιο ωραίο παζάρι που έγινε ποτέ. Όλα τα παιδιά της τάξης μου, έχουν πολλή αγωνία για το πως θα είναι αυτό. Όταν έλθει αυτή η μέρα, θα είμαστε πιο χαρούμενοι από ποτέ…ποτέ…ποτέ…Θα το προσέχουμε σαν τα μάτια μας! Έτσι πιστεύω πως θα είναι το παζαράκι μας! Πιστεύω πως και οι δάσκαλοι θα αγοράσουν από αυτό.

3)”Το παζαράκι μας”

Το παζαράκι μας το σκέφτομαι πολύ όμορφο.Σίγουρα θα το στήσουμε με ωραία χριστουγεννιάτικα πράγματα, κορδέλες και κάτι κατασκευές που φτιάξαμε ομαδικά όλη η τάξη. Ακόμα κάποιες κυρίες τα είδαν και τους άρεσαν πάρα πολύ.Μία κυρία μάλιστα ήρθε και έκανε κράτηση μια πανέμορφη χειροτεχνία. Επίσης μοιράσαμε τις πράσινες προσκλήσεις σε όλες τις τάξεις του σχολείου. Με την κυρία μας συμφωνήσαμε να υπάρχουν και γλυκά του κουταλιού και άλλα χειροποίητα που θα φτιάξουν οι μαμάδες μας. Το παζαράκι μας εύχομαι να είναι το πιο ωραίο που θα γίνει στο σχολείο μας!!!