Λέσχη Ανάγνωσης 31-02-2020


Λέσχη ανάγνωσης 31-01-2020

Στην Λέσχη Ανάγνωσης  που έγινε στις 31-01-2020,μέσα από την συζήτηση για το βιβλίο του Ρότμαν ,οι ταινίες που προτάθηκαν είναι : «Jo the rabbit», «Η στολή του Λοχαγού»(που είναι πολύ κοντά στο ύφος του συγκεκριμένου βιβλίου) και  «Κλέφτρα βιβλίων».

Το επόμενο ραντεβού είναι την Παρασκευή 28-02-2020 με το βιβλίο :Ο άγιος της μοναξιάς ,της Ι.Καριστιάνη.

Σαν επόμενο στόχο ,με την βοήθεια της κ.Μητσιάλη,θα έχουμε την δυνατότητα να συναντήσουμε την συγγραφέα στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στην Θεσ/νικη και ακόμα μετά από την ανάγνωση βιβλίου του  Ισίδωρου Ζουργού ,θα έχουμε συνάντηση με τον συγγραφέα και την κ.Μητσιάλη στα πλαίσια της Λέσχης στα Λαγυνά.

Ηχογραφημένο υλικό από τη Λέσχη θα υπάρξει ,ώστε να γίνει και διαμοίραση.

Μέσα από τη Λέσχη ,δίνεται έμπρακτα η αγάπη για το βιβλίο,όχι μόνο με λόγια,δίνουμε παράδειγμα και στα παιδιά μας,διαβάζοντας και  εμείς οι ίδιοι. Ακόμα, αποτελεί χρόνο για  όσους /όσες συμμετέχουν, δίνοντας μια υγιή διασκέδαση στον εαυτό μας ,που μας απομακρύνει από την καθημερινότητα και ασχολούμαστε με ζητήματα που είναι οικουμενικά και διαχρονικά.

Και τέλος, βλέποντας τα παιδιά ,τους γονείς να διαβάζουν ,αφομοιώνουν το περιβάλλον στο οποίο ζούνε. Διευρύνεται ο τρόπος σκέψης τους και έκφρασης.

Έχουμε την τύχη να έχουμε την συγγραφέα κ.Μητσιάλη ,ως εμψυχώτρια,και είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε την επαφή μαζί της. Ευτυχώς υπάρχει μία ομάδα ατόμων  με αξιόλογα χαρακτηριστικά, που ενισχύουν την ύπαρξη της Λέσχης.