ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Δημοτικού σχολείου Λαγυνών ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Λαγκαδά και το Σύλλογο Γονέων του Δ.Σχ. Λαγυνών για την έμπρακτη ανταπόκρισή τους στις ανάγκες του σχολείου μας, αναφορικά με το κτιριακό και τη λειτουργικότητά του, προς όφελος των μαθητών και μαθητριών.

Συγκεκριμένα, με την παραχώρηση των αιθουσών, όπου στεγάζονταν ο δημοτικός παιδικός σταθμός των Λαγυνών, καταργήθηκαν ακατάλληλοι για διδασκαλία χώροι, υπόγειοι ή ισόγειοι χωρίς παράθυρα, όπου κατ’ ανάγκη τα προηγούμενα χρόνια έκαναν μάθημα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε για τις εργασίες που έγιναν, τις καινούριες βρύσες, τους ελαιοχρωματισμούς, τις επισκευές κάθε είδους, το φωτοτυπικό μηχάνημα, τους καναπέδες, τις κουρτίνες, τα πλακάκια, τα όργανα και τα υλικά για το μάθημα των Φυσικών Επιστημών στις μεγάλες τάξεις.

Ευχαριστούμε τους μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας, τους αιρετούς εκπροσώπους στον τομέα της παιδείας και τον ίδιο τον Δήμαρχο που αφουγκράστηκαν τις ανάγκες για υποδομές και συντήρηση-καθαριότητα του σχολικού συγκροτήματος. Ιδιαίτερα η καθαριότητα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, ενόψει και της πανδημίας και των αυξημένων μέτρων που αυτή επιτάσσει.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων για την υλική και ηθική υποστήριξη στην προσπάθεια όλων μας για την κάλυψη βασικών αναγκών των μαθητών και των εκπαιδευτικών, σε θέματα λειτουργίας και εκπαίδευσης.

Προσδοκούμε και ευχόμαστε αυτή η ανταπόκριση και συνεργασία να συνεχιστεί και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, όταν μαθητές και εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουμε στο σχολείο, εφόσον πολλές ακόμη δομικές και λειτουργικές ανάγκες παραμένουν.

Γιατί η εκπαίδευση των παιδιών είναι υπόθεση της πολιτείας, αλλά και όλης της κοινότητας και των φορέων της.

Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών